Het doel van deze behandeling

Ieder mens heeft een aangeboren mogelijkheid om een perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest. Het doel van een Energetische behandeling is om dit vermogen te verbeteren, te versterken en te helpen zodat je terug in je eigen kracht en energie kan staan. Een energetische behandeling wordt gegeven om verlichting te brengen aan bepaalde emotionele blokkades en dit alles als een aanvullende therapie zonder verdere bijwerkingen. 

Wat mag je verwachten

We starten eerst met een kort gesprek over waarom je bij ons komt, hoe jij zich voelt en wat je verwacht of welke behandeling je wenst. Daarna spreken wij even over wat er zich tijdens de behandeling kan afspelen en wat je mag verwachten. 

De behandeling voltrekt zich in volledige stilte of met begeleidende muziek, met of zonder geursticks. Houd er rekening mee dat de healer tijdens de sessie zijn handen op  het lichaam legt. Afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt kunnen er verschillende zaken bewerkt worden: chakra´s, aura, meridianen, energiekanalen,…

Na de behandeling krijg je voldoende tijd om de behandeling in je op te nemen waarbij wij nog een kort afsluitend gesprek voeren. Je kan dan ook je vragen stellen die wij met alle plezier zullen beantwoorden. Eventueel wordt er een bijkomende behandeling besproken.

Prijs: € 65

Een Energetische behandeling vervangt nooit een doktersconsult (!!), maar kan wel een perfecte aanvulling hierop zijn.

Don`t copy text!