Waarom een Energetische behandeling

Ieder mens heeft een aangeboren mogelijkheid om een perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest. Het doel van een Energetische behandeling is om dit vermogen te verbeteren, te versterken en te helpen. Op die manier kan je terug in je eigen kracht en energie staan. Een Energetische behandeling brengt verlichting aan bepaalde emotionele blokkades.

Het opent ons bewustzijn en helpt energie te herstellen zodat het weer vrij stroomt. Een energetische behandeling is een aanvullende therapie zonder verdere bijwerkingen. Het kan onder andere helpen bij rouwverwerking, stress- en burnout of migraine.

Wat je mag verwachten

We starten eerst even met een kort gesprek, omdat we je beter willen leren kennen. Zo kunnen we je beter helpen. Waarom kom je bij ons langs? Hoe voel je je? Wat verwacht je of welke behandeling wens je?: het zijn enkele vragen die we met je bespreken. Daarna spreken wij even over wat er zich tijdens de behandeling kan afspelen en wat je mag verwachten. Pas daarna geven we de behandeling.

De energetische behandeling voltrekt zich in volledige stilte of met begeleidende muziek. Met geursticks dompelen we je helemaal onder in de sessie. Liever geen geursticks? Dat kan ook. Hou er rekening mee dat de healer tijdens de sessie zijn handen op het lichaam legt. Afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt bewerken we verschillende zaken tijdens de sessie. Denk aan chakra’s, aura, meridianen, energiekanalen, …

Na de behandeling krijg je voldoende tijd om de behandeling in je op te nemen en voeren we nog een kort gesprek. Daarmee sluiten we de sessie af. Je kan dan ook je vragen stellen die wij met alle plezier beantwoorden. Eventueel bespreken we een bijkomende behandeling.

Wil je graag een energetische sessie? Contacteer ons. We verwelkomen je van ganser harte!

Prijs: € 65

Een Energetische behandeling vervangt nooit een doktersconsult (!!), maar kan wel een perfecte aanvulling hierop zijn.