Meditatie voor bedrijven: waarom?

Vindt u het als zaakvoerder belangrijk dat uw team zich goed in zijn vel voelt? Wil u als werkgever het verschil maken? Dan bieden we u de meditatie voor bedrijven aan. Van kmo tot grote organisatie: u geeft zo de motivatie van uw werknemers dat extra duwtje in de rug!

Meditatie is een wetenschappelijk bewezen manier om snel tot rust te komen. Verder heeft het een positieve invloed op de productiviteit en op het algemeen welzijn. Ook neuroloog en topdokter Steven Laureys is hier vast van overtuigd.

 

Sterk team dankzij meditatie voor bedrijven

Een krachtig bedrijf steunt op een sterk team. Een team dat zich als een vis in het water voelt, bruist van inspiratie en boordevol motivatie zit. Een powerteam waar stress niet overheerst. Want een team dat zich gewaardeerd voelt door collega’s en het management komt uiteindelijk ook het bedrijf ten goede.

Bij Ambrosia-Healing kan u deze meditatie voor bedrijven boeken. Zo laat u merken dat u belang hecht aan het welzijn van uw werknemers. Tijdens de sessies werken wij op het verlichten van mogelijke spanningen en zorgen wij ervoor dat uw teamleden zich 100% goed voelen op de werkvloer.

 

Wat u mag verwachten

Meditatie voor bedrijven en organisaties kan zowel voor kleine teams als grotere groepen. Van 10 tot 50 personen: het gaat allemaal als de omgeving zich ertoe leent. Vaak vindt de sessie op het bedrijf zelf plaats, maar het kan ook op een andere locatie die u kiest.

Een groepsmeditatie duurt ongeveer een uurtje in totaal, met inleiding erbij. Daarom kan u deze sessie gemakkelijk tijdens de middagpauze laten doorgaan. Maar ook tijdens een teambuilding of inspirerend bedrijfsweekend vormt het een welgekomen pauze. Iedereen, van beginner tot gevorderde, heeft deugd van deze groepsmeditatie.

 

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Contacteer ons vrijblijvend.