Waarom Reiki?

Zowel op mentaal als emotioneel niveau heeft Reiki een grote invloed. Door het oplossen van oude overtuigingen, oude pijnen en emotionele knopen ontstaat er harmonie in ons wezen en daardoor nieuwe ruimte voor groei. 

De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle terreinen uit tot diepgaande heling en groei. Voor sommige mensen is het verlangen om lichamelijke klachten te herstellen een eerste motivatie om hun verbinding met Reiki aan te gaan. Gaandeweg ervaren ze dat Reiki veel meer doet dan alleen maar lichamelijk helen. Uit ervaring weten we dat het niet nodig is de energie te sturen, zij gaat waar ze op dat moment nodig is 

Hoe werkt het?

Tijdens een Reikibehandeling lig je op een behandelingstafel. Je ontvangt Reiki doordat de gever zijn of haar handen volgens aangeleerde posities zachtjes op je lichaam legt. 

Door het aanroepen van de Energie via de Reiki Meesters gaat  Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. Sommigen ervaren dit als lichte prikkelingen of tintelingen die door hun lichaam stromen maar elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel bijna altijd wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede.  Reiki zorgt ervoor dat tekorten in de energiebanen in ons lichaam worden vrijgemaakt en bijgevuld zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.  

Prijs: € 65

Een Reiki behandeling vervangt nooit een doktersconsult (!!), maar kan wel een perfecte aanvulling hierop zijn.

 

Don`t copy text!