Ieder mens heeft een aangeboren mogelijkheid om een perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest. Daarom is het doel van een Energetische behandeling om dit vermogen te verbeteren.

We hebben enkele hectische maanden achter de rug waar stress, angst en onzekerheid schering en inslag waren. En dat heeft bij vele mensen, bewust of onbewust, een effect gehad op hun welzijn. 

In een oase van rust gewoon alle stress kunnen loslaten en genieten. Herbron dus helemaal tijdens een uurtje massage en stap relaxed buiten.

Door het aanroepen van de Reiki Energie via de Meesters gaat  de Universele Levensenergie terug gebalanceerd door jou stromen.

Online therapie via Skype, Zoom of Messenger waarin je terecht kan met alle vragen waar             je mee worstelt. 

Met de Aleister Crowley Tarot kunnen al jouw vragen beantwoord worden. Een sessie geeft je meer duidelijkheid over je leven. 

Ieder mens heeft een aangeboren mogelijkheid om een perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest. Het doel van een Energetische behandeling is om dit vermogen te verbeteren.

We hebben enkele hectische maanden achter de rug waar stress, angst en onzekerheid schering en inslag waren. Dat heeft bij vele mensen, bewust of onbewust, een effect gehad op hun welzijn. 

In een oase van rust gewoon alle stress kunnen loslaten en genieten.

Door het aanroepen van de Reiki Energie via de Meesters gaat  de Universele Levensenergie terug gebalanceerd door jou stromen.

Online-sessie via Skype, Zoom of Messenger waarin je terecht kan met al je vragen.

Met de Aleister Crowley Tarot kunnen al jouw vragen beantwoordt worden. 

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze verschillende soorten therapie, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!