Guy

Guy is een internationaal Spiritueel healer en teacher. Hij heeft gestudeerd en gewerkt met gerenommeerde spirituele collega`s zoals Gordon Smith, Susan Gash en Richard Abbot.

Via zijn opleiding bij James Philip is hij gecertificeerd om in Europa de krachtige opleiding “Shamanic Eagle Energy Healing course” te verspreiden.

Guy is zeer intuïtief, en je zult onmiddellijk een band met hem voelen. De diepgang en vriendelijkheid van zijn healings en opleidingen zal je zeker doen terugbellen voor toekomstige afspraken.

“Tot op vandaag is het nog steeds mijn passie om mensen te healen, zodat ze weer op het juiste pad kunnen verdergaan en tevens spiritueel te groeien. Door empatisch te luisteren naar je verhaal en de juiste vragen te stellen, vinden we de juiste therapie of healing die bij jouw past.”

“Daarnaast is het ook mijn missie om de jarenlange opgebouwde expertise door te geven aan jou, zodat jij ook je gaven kan ontwikkelen en mensen helpen.  Hiervoor bied ik je trainingen aan in de verschillende technieken: pendelen, werken met chakra`s, psychometrie, sjamanisme en vele andere.”

 

heling expert
Natalie

Mijn spiritueel pad is eigenlijk begonnen tijdens mijn kindertijd, zonder er ook maar enig besef van te hebben. Als enig kind had ik vaak wel iemand in mijn hoofd waarmee ik een babbel kon doen, maar had ik ook wel het gevoel dat dit niet echt bespreekbaar was thuis. Ik heb er ook nooit echt bij stilgestaan wie mijn innerlijke spreekbuis was.


De grote doorbraak is er eigenlijk gekomen toen we in Cambridge UK woonden. Toen kwamen we toevallig in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap.
En van het een kwam het ander. Hoe meer ik me in bepaalde onderwerpen verdiepte, hoe meer kennis er naar boven kwam. Alsof alles al die jaren verborgen had gezeten.


De grote drijfveer is toch van in het begin al healing geweest. In maart 2017 behaalde ik mijn diploma voor Engelen healing bij Flavia Kate Peters in London. In september van datzelfde jaar behaalde ik mijn 2017 Reiki Master certificaat bij Lindsay`s Light House en in oktober mijn certificaat in Dieren healing bij Angela Watkins.


Het is dan ook hierdoor dat ik met Guy besloten heb om Ambrosia op te richten. Ten eerste om mensen te behandelen die heling nodig hebben, maar ook om onze kennis door te geven zodat anderen eventueel ons voorbeeld kunnen volgen.

Certificaten