IMG_4296
Holistisch therapeut Guy

Heling interesseert Guy al lang. Daarom kwam hij in 1992 bij Leonard Van Hoeywegen terecht die hem pendelen, psychometrie, healing en holistische therapie aanleerde. En dat bleek nog maar het begin van zijn spirituele weg.

Later kwam hij op het pad van Steven Huyghe die hem de technieken van Shiatsu, cranio-sacrale en Meridianenleer onder de knie hielp krijgen. 

Spirituele heling

In Engeland vervolmaakte hij zijn gave in mediumschap bij Gordon Smith. Daarna leerde hij samen met Susan Gash werken met de Spirit Doctors en in 2018 beëindigde hij met succes zijn opleiding Shamanic Alchemy Energy healing bij James Philip. 

En in datzelfde jaar richtte hij, samen met zijn vrouw Natalie, Ambrosia-Healing op. Ze begeleiden mensen zowel individueel als in groep.

heling expert
Holistische therapeute Natalie

Mijn spiritueel pad is eigenlijk begonnen tijdens mijn kindertijd, zonder er ook maar enig besef van te hebben. Als enig kind had ik vaak wel iemand in mijn hoofd waarmee ik een babbel kon doen, maar had ik ook wel het gevoel dat dit niet echt bespreekbaar was thuis. Ik heb er ook nooit echt bij stilgestaan wie mijn innerlijke spreekbuis was.

Heling: de omwenteling

De grote doorbraak is er eigenlijk gekomen toen we in Cambridge UK woonden. Toen kwamen we toevallig in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap.

En van het een kwam het ander. Hoe meer ik me in bepaalde onderwerpen verdiepte, hoe meer kennis er naar boven kwam. Alsof alles al die jaren verborgen had gezeten.

Heling om anderen te helpen

De grote drijfveer is toch van in het begin al healing geweest. In maart 2017 behaalde ik mijn diploma voor Engelen healing bij Flavia Kate Peters in London. In september van datzelfde jaar behaalde ik mijn 2017 Reiki Master certificaat bij Lindsay`s Light House en in oktober mijn certificaat in Dieren healing bij Angela Watkins.

Het is dan ook hierdoor dat ik met Guy besloten heb om Ambrosia op te richten. Ten eerste om mensen te behandelen die heling nodig hebben, maar ook om onze kennis door te geven zodat anderen eventueel ons
voorbeeld kunnen volgen.

Daarom heten we je dan ook van harte welkom.

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

Wil je graag in contact blijven met ons of op de hoogte blijven over heling? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!