Guy

Mijn verhaal begint in 1992 toen ik mijn toenmalige mentor Leonard Van Hoeywegen tegen kwam. Hij leerde mij de kneepjes van het vak om op een juiste manier te kunnen werken in het Spirituele. 

Menige opleidingen later kwam ik op het punt waarop ik besefte dat ik klaar was om andere mensen te helpen en te begeleiden op hun spirituele pad. 

Tot op vandaag is het nog steeds mijn passie om mensen te healen, zodat ze weer op het juiste pad kunnen verdergaan en tevens spiritueel te groeien. Door empatisch te luisteren naar je verhaal en de juiste vragen te stellen, vinden we de juiste therapie of healing die bij jouw past.

Daarnaast is het ook mijn missie om de jarenlange opgebouwde expertise door te geven aan jou, zodat jij ook je gaven kan ontwikkelen en mensen helpen.  Hiervoor bied ik  je trainingen aan in de verschillende technieken: pendelen, werken met chakras, psychometrie, sjamanisme en vele andere.

Waarom heb ik dit pad gekozen in mijn leven? Gewoon omdat het juist aanvoelde. Omdat ik wist dat dit mijn voorbestemming was in dit leven. En ik doe dit met gans mijn hart en liefdevol naar mijn medemens toe.  

Voel jij dat je vast zit met iets of dat het tijd is voor verandering in je leven?

Wil je meer begrijpen van hoe jij andere mensen kan helpen. Contacteer mij gerust. 

heling expert
Natalie

Mijn spiritueel pad is eigenlijk begonnen tijdens mijn kindertijd, zonder er ook maar enig besef van te hebben. Als enig kind had ik vaak wel iemand in mijn hoofd waarmee ik een babbel kon doen, maar had ik ook wel het gevoel dat dit niet echt bespreekbaar was thuis. Ik heb er ook nooit echt bij stilgestaan wie mijn innerlijke spreekbuis was.
De grote doorbraak is er eigenlijk gekomen toen we in Cambridge UK woonden. Toen kwamen we toevallig in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap.
En van het een kwam het ander. Hoe meer ik me in bepaalde onderwerpen verdiepte, hoe meer kennis er naar boven kwam. Alsof alles al die jaren verborgen had gezeten.
De grote drijfveer is toch van in het begin al healing geweest. In maart 2017 behaalde ik mijn diploma voor Engelen healing bij Flavia Kate Peters in London. In september van datzelfde jaar behaalde ik mijn 2017 Reiki Master certificaat bij Lindsay`s Light House en in oktober mijn certificaat in Dieren healing bij Angela Watkins.
Het is dan ook hierdoor dat ik met Guy besloten heb om Ambrosia op te richten. Ten eerste om mensen te behandelen die heling nodig hebben, maar ook om onze kennis door te geven zodat anderen eventueel ons voorbeeld kunnen volgen.
Daarom heten we je dan ook van harte welkom.

Certificaten

Schrijf je in voor

onze nieuwsbrief

Wil je graag in contact blijven met ons of op de hoogte blijven over heling? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!