Guy

Guy is een ervaren en gepassioneerde spirituele healer en docent. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan door samen te werken met grote namen in de spirituele wereld, zoals Gordon Smith, Susan Gash en Richard Abbot.

Dankzij zijn opleiding bij James Philip is hij gecertificeerd om de krachtige opleiding “Shamanic Eagle Energy Healing” in Europa te verzorgen.

Met zijn intuïtieve aanpak voelt je je meteen op je gemak bij Guy. Zijn healings en trainingen zijn diepgaand en vriendelijk, waardoor je zeker terug zult komen voor meer.

Volgens Guy is het zijn passie om mensen te helpen hun gezondheid en spirituele groei te herstellen. Door empatisch te luisteren naar zijn cliënten en de juiste vragen te stellen, kan hij de juiste therapie of healing aanbieden die het beste bij hen past.

Daarnaast is het ook zijn missie om zijn opgebouwde expertise door te geven aan anderen. Hij biedt trainingen aan in verschillende technieken zoals pendelen, chakra-werken, psychometrie, sjamanisme en nog veel meer. Zo kan jij ook jouw eigen gaven ontwikkelen en anderen helpen.

heling expert
Natalie

Mijn spirituele reis begon al in mijn kindertijd, zonder dat ik er echt bewust van was. Als enig kind had ik vaak een innerlijke stem die ik kon raadplegen, maar ik voelde me vaak ongemakkelijk om hierover te praten. Het was pas toen we in Cambridge woonden dat we in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap, dat mijn spirituele pad echt begon te groeien.

De grote doorbraak kwam toen ik me begon te verdiepen in healing. In 2017 behaalde ik mijn diploma’s voor Engelenhealing, Reiki Master en Dierenhealing. Dit maakte dat ik samen met mijn partner besloot om Ambrosia op te richten, om mensen te helpen met hun helingsproces en onze kennis te delen met anderen.

 

Certificaten