Guy

Guy is een zeer ervaren en gepassioneerde spirituele healer en docent, met een bewezen staat van dienst in de spirituele wereld. Hij heeft nauw samengewerkt met vooraanstaande namen, waaronder de gerenommeerde Gordon Smith, Susan Gash en Richard Abbot. Deze waardevolle samenwerkingen hebben bijgedragen aan zijn uitgebreide kennis en expertise.

Als gecertificeerd practitioner van de baanbrekende “Shamanic Eagle Energy Healing” opleiding, onderwezen door James Philip, heeft Guy een unieke set vaardigheden verworven om krachtige en effectieve genezingsmethoden toe te passen. Hij is trots om deze unieke opleiding nu ook in Europa te kunnen aanbieden.

Guy’s intuïtieve aanpak creëert direct een gevoel van veiligheid en vertrouwen bij zijn cliënten. Zijn healings en trainingen zijn diepgaand en doordrenkt van vriendelijkheid, wat een blijvende indruk achterlaat en ervoor zorgt dat cliënten steeds weer naar hem terugkeren voor meer helende sessies.

Het is Guy’s diepgewortelde passie om mensen te begeleiden bij het herstellen van hun gezondheid en spirituele groei. Hij is een meester in het empatisch luisteren naar zijn cliënten en het stellen van de juiste vragen, waardoor hij in staat is om op maat gemaakte therapieën en healings aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Daarnaast ziet Guy het als zijn levensmissie om zijn uitgebreide kennis door te geven aan anderen. Hij biedt een breed scala aan trainingen aan in verschillende technieken, waaronder pendelen, chakra-werken, psychometrie, sjamanisme en nog veel meer. Door deel te nemen aan deze trainingen kun jij je eigen unieke gaven ontwikkelen en anderen helpen op hun spirituele reis.

Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen met Guy en jezelf onder te dompelen in een diepgaande spirituele ervaring die niet alleen je gezondheid en spirituele groei zal bevorderen, maar ook je leven op meerdere niveaus zal verrijken.

heling expert
Natalie

Mijn spirituele reis begon al in mijn vroege kindertijd, hoewel ik destijds nog niet volledig bewust was van de diepgang ervan. Als enig kind was ik vaak verwonderd door een innerlijke stem die ik kon raadplegen, maar ik voelde me vaak ongemakkelijk om hierover te praten, bang voor onbegrip of afwijzing. Het was pas toen wij in het inspirerende Cambridge woonden dat we in aanraking kwamen met een bloeiende spirituele kerkgemeenschap, wat een keerpunt markeerde in mijn spirituele ontwikkeling.

Echter, de echte transformatie vond plaats toen ik me volledig verdiepte in het gebied van healing. In 2017 behaalde ik mijn diploma’s als bekwame Engelenhealer, Reiki Master en Dierenhealer. Deze verworven kennis en vaardigheden waren een openbaring en zorgden ervoor dat Guy en ik besloten om Ambrosia op te richten. Met een diep verlangen om anderen te ondersteunen in hun helingsproces en onze waardevolle inzichten te delen, werd Ambrosia geboren.

Bij Ambrosia is onze toewijding aan heling niet zomaar een passie; het is een roeping. We geloven in de kracht van heling en hebben onszelf toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun individuele pad naar genezing en spirituele groei.

Onze helingsdiensten bij Ambrosia zijn doordrenkt met zorg, compassie en deskundigheid. Of je nu op zoek bent naar emotionele heling, spirituele verlichting of fysiek welzijn, wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt gedijen. Met zorgvuldig ontwikkelde technieken en diepgaande inzichten streven we ernaar om je te helpen in balans te komen, innerlijke rust te vinden en je ware potentieel als spiritueel wezen te ontdekken.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze bloeiende gemeenschap en te ervaren hoe onze helende diensten je kunnen transformeren. Laat Ambrosia je gids zijn op je spirituele reis, terwijl we samen werken aan het bereiken van diepe heling en het ontsluiten van je ware spirituele potentieel.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef jezelf de kans om de helende kracht van Ambrosia te ervaren.

Certificaten