GUY VAN DER BURGT

In 1992 begon ik mijn Spirituele ontwikkeling  bij Leonard Van Hoeywegen die mij pendelen, psychometrie, healing en holistische therapie aanleerde. Later kwam ik Steven Huyghe tegen op mijn pad die mij de technieken van Shiatsu, cranio-sacrale therapie en Meridianenleer onder de knie hielp krijgen.

In Engeland vervolmaakte ik mijn gave in mediumschap bij Gordon Smith. Susan Gash leerde mij werken met de Spirit Doctors en bij James Philip kreeg ik mijn opleiding in Sjamanistische healing. 

In 2018 besloot ik, samen met mijn vrouw Natalie, om Ambrosia-Healing op te richten.

Ik kijk er naar uit met jullie te mogen samenwerken.

Lees meer

NATALIE VAN DRIESSCHE

Mijn spiritueel pad is eigelijk begonnen tijdens mijn kindertijd, zonder er ook maar enig besef van te hebben. Als enig kind had ik vaak wel iemand in mijn hoofd waarmee ik een babbel kon doen, maar had ook wel het gevoel dat dit niet echt bespreekbaar was thuis. Ik heb er ook nooit echt bij stilgestaan wie mijn innerlijke spreekbuis was.

De grote doorbraak is er eigenlijk gekomen toen we in Cambridge UK woonden en we toevallig in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap. Van het een kwam het ander.

Hoe meer ik me in bepaalde onderwerpen verdiepte, hoe meer kennis er naar boven kwam, alsof alles al die jaren verborgen had gezeten.  De grote drijfveer is toch van in het begin al healing geweest.  

In maart 2017 behaalde ik mijn diploma voor Engelen healing bij Flavia Kate Peters in London. In september van datzelfde jaar behaalde ik mijn 2017 Reiki Master certificaat bij Lindsay`s Light House en in oktober mijn certificaat in Dieren healing bij Angela Watkins.

Het is dan ook hierdoor dat ik met Guy besloten heb om Ambrosia op te richten.  Ten eerste om mensen te behandelen die het nodig hebben, maar ook om onze kennis door te geven zodat anderen eventueel ons voorbeeld kunnen volgen.  Wij heten jullie dan ook van harte welkom.


Lees meer
nl_NL_formalDutch
en_GBEnglish nl_NL_formalDutch