Guy
Guy

Guy kwam in 1992 bij Leonard Van Hoeywegen terecht die hem pendelen, psychometrie, healing en holistische therapie aanleerde. 

Later kwam hij op het pad van Steven Huyghe die hem de technieken van Shiatsu, cranio-sacrale en Meridianenleer onder de knie hielp krijgen. 

In Engeland vervolmaakte hij zijn  gave in mediumschap bij Gordon Smith. Samen met Susan Gash leerde hij werken met de Spirit Doctors en in 2018 beëindigde hij met succes zijn opleiding Shamanic Alchemy Energy healing bij James Philip. 

In datzelfde jaar richtte hij, samen met mijn vrouw Natalie, Ambrosia-Healing op waar zij zowel individueel als in groep mensen begeleiden.

Natalie
Natalie

Mijn spiritueel pad is eigelijk begonnen tijdens mijn kindertijd, zonder er ook maar enig besef van te hebben. Als enig kind had ik vaak wel iemand in mijn hoofd waarmee ik een babbel kon doen, maar had ook wel het gevoel dat dit niet echt bespreekbaar was thuis. Ik heb er ook nooit echt bij stilgestaan wie mijn innerlijke spreekbuis was.

De grote doorbraak is er eigenlijk gekomen toen we in Cambridge UK woonden en we toevallig in contact kwamen met mensen van een spirituele kerkgemeenschap.

Van het een kwam het ander. Hoe meer ik me in bepaalde onderwerpen verdiepte, hoe meer kennis er naar boven kwam, alsof alles al die jaren verborgen had gezeten.

De grote drijfveer is toch van in het begin al healing geweest. In maart 2017 behaalde ik mijn diploma voor Engelen healing bij Flavia Kate Peters in London. In september van datzelfde jaar behaalde ik mijn 2017 Reiki Master certificaat bij Lindsay`s Light House en in oktober mijn certificaat in Dieren healing bij Angela Watkins.

Het is dan ook hierdoor dat ik met Guy besloten heb om Ambrosia op te richten. Ten eerste om mensen te behandelen die het nodig hebben, maar ook om onze kennis door te geven zodat anderen eventueel ons
voorbeeld kunnen volgen.

Wij heten jullie dan ook van harte welkom.

Nieuwsbrief

Don`t copy text!